Uddannelse

  • Print
  • Forstør tekst

Børn, unge og familie

Sidst opdateret 09. juni 2023
af Peter Høgsberg Sara Gehr

Ungdomsuddannelse og videregående uddannelse

Der er mange måder at blive klogere på. En god uddannelse er en af dem, og uddannelser har vi mange af i Holstebro. Der er gode chancer for at finde din drømmeuddannelse i Holstebro.

Kommunen byder på en lang række spændende uddannelsesmuligheder, og samtidig har Holstebro alt det, der skal til for at sikre et spændende og indholdsrigt studieliv - også når du holder fri fra lektierne. Se mere om Holstebro på flyttilholstebro.dk.

Studieby Holstebro er en guide til studielivet i Holstebro. Her kan du danne dig et overblik over alle de uddannelser, du kan tage i Holstebro, og du kan læse om livet som studerende i Holstebro, skrevet af de studerende selv.

Her kan du bl.a. finde top 3 til billige studiebøger, guides til hvad du skal huske, når du flytter hjemmefra, artikler om de særlige muligheder der er, på de forskellige studiesteder i Holstebro, blogs om studiegrupper og venskaber, studierabatter og meget andet.

Så skynd dig ind på www.studiebyholstebro.dk og gå ombord i studielivet i Holstebro.

Flere uddannelsesrelevante links:

  • Boliggaranti
    Som studerende er du sikret et tilbud om en almen bolig i Holstebro.
  • finduddannelse.dk
    finduddannelse.dk er en omfattende og dagligt opdateret søgetjeneste - startet med henblik på HR-afdelinger og erhvervsaktive. 
  • studentum.dk
    studentum.dk er en omfattende og dagligt opdateret søgetjeneste for uddannelse. Ved hjælp af Studentum kan du finde information om de fleste uddannelser i Danmark.
  • Studievalg Midt- og Vestjylland
    Vejledningscenter, der vejleder unge og andre om videregående uddannelser, efter- og videreuddannelse og erhverv.
  • Ungdommens Uddannelsesvejledning - UU-Nordvestjylland
    Uddannelsesvejledning for børn og unge. Fra 8. klasse og op til 25 år.
keyboard_arrow_up Sidst opdateret 09. juni 2023 af Peter HøgsbergSara Gehr