Holstebro Kommune sælger to projektgrunde nær centrum af Holstebro

26. marts 2024

Grundsalg

Nu har ejendomsudviklere og byggefirmaer mulighed for at byde ind med projekter til både erhverv og boliger på i alt 24.000 m² byggegrunde på den centralt beliggende gamle slagterigrund i Holstebro.

Luftfoto over Slagterigrunden

Holstebro Kommune udbyder nu to store projektgrunde, med stort potentiale nær centrum af Holstebro til salg. Det drejer sig om de sidste tilbageværende byggegrunde på i alt 24.000 m² på den gamle slagterigrund mellem Struervej og Hjalmar Sørensens Vej.

Nogle grunde er forbeholdt boligbyggeri, mens der på andre kan være både boliger og erhverv. Den nærmere fordeling og byggeriernes samlede udtryk har ejendomsudviklere, byggefirmaer og andre interesserede mulighed for at komme med idéer til ved at indsende et skitseprojekt senest den 29. maj 2024.

Valget af køber vil ske ud fra en bedømmelse, hvor der ud over pris også vil blive lagt vægt på indpasning i området, fællesskab, arkitektur og kvalitet.

Læs mere om udbuddet på Holstebro Kommunes hjemmeside under salg af erhvervsgrunde og storparceller på https://www.holstebro.dk/storparceller 

Om Slagterigrunden

Projektgrundene ligger på en attraktiv placering i den nordlige del af Slagterigrunden med VIA University College og Slagteriet – og dermed et livligt uddannelses- og kulturmiljø – som nærmeste naboer. Samtidig er det i gåafstand fra både sundhedshus, politistation, banegård, dagligvareforretninger og gågaden.

Den sydlige del af Slagterigrunden er allerede bebygget, og der er etableret flere byrum. Centralt i området planlægger Holstebro Kommune, at etablere en spændende bypark med potentiale til at blive et fælles mødested for byens borgere.  

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X