Lyde fra børnebibliotekets WC!?

15. marts 2024

Børn Kultur

Lyden af jungle og havets sang skal gøre toiletbesøget sjovere for børn på Holstebro Børnebibliotek

Holstebro Børnebiblioteks toiletter kommer til at summe af lyde fra junglen og havet.

Børnetoiletterne på Holstebro Børnebibliotek har gennemgået en musikalsk forvandling takket være tre kreative studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium. Her har Johanna Vosmar Denning, Benjamin Djurhuus og Dorottya Mate, som alle er tilknyttet 'Rytmisk musik og Samskabelse' i Holstebro, produceret en særlig lydinstallation på børnetoilettet. Formålet er ganske enkelt at gøre børnenes toiletbesøg til en sjovere og mere fantasifuld oplevelse.

Musikalsk inspiration fra naturen og rummet

De tre studerende har komponeret og produceret musikstykker, der henter inspiration fra forskellige temaer såsom lyden af junglen, havets dybder, ørkenen og verdensrummet.

- Det har været spændende og udfordrende at lave lyddesign til børn. Det er svært at ramme alle, men vi har forsøgt at sætte os ind i børnenes situation og at tænke over de forskellige børns behov, fortæller Benjamin Djurhuus.

For at sikre en mere inkluderende oplevelse har de studerende rådført sig med en pædagog og fået sparring, så de kunne imødekomme forskellige børns temperament og behov.

Invitation til fernisering

Mandag den 18. marts kl. 16.30 skruer vi op for lyden og inviterer alle interesserede til ferniseringen. Her vil de studerende være til stede og fortælle om deres arbejde med lyden. Biblioteket håber på at se mange børn, som har lyst til at opleve den musikalske forvandling på toilettet.

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X