• Print
  • Forstør tekst

Nyheder

Familie, børn og uddannelse Presse

Filosoffen er nomineret til fornem pris

Daginstitutionen Filosoffen i Holstebro gør det så godt, at den er med i opløbet om at blive kåret som ”Årets Dagtilbud 2018” i Danmark.

Læs mere…
Trafik og veje

De første biler på Holstebromotorvejen

Der gik ikke lang tid, fra Vejdirektoratet og Færdselspolitiet kl. 11.00 åbnede for de første trafikanter, til Holstebromotorvejen var fyldt med søndagsglade bilister og vinkende borgere på broerne over Nordvestjyllands nye infrastruktur.

Læs mere…
Familie, børn og uddannelse

TTH åbner dørene for skoleelever

Folkeskoleelever i kommunen kan komme helt tæt på TTH´s håndboldverden i forbindelse med deres undervisning. ”Åben Skole” er tiltaget, der gør det muligt.

Læs mere…
Erhverv Information fra din kommune Presse

Vinder fundet af arkitektkonkurrence om Slagteriets byrum

"Slagteriet - Let´s meet"! Det er titlen på projektet, som vinder arkitektkonkurrencen om udvikling af byrum på Slagteriet i Holstebro.

Læs mere…
Information fra din kommune

Tilflyttere har fået mere plads og frihed

Kommunen bød Kirsten Carlsen og Michael Kristensen - og godt 200 andre tilflyttere - velkommen med en fest i Musikteatret Holstebro.

Læs mere…
Kommuneplan og lokalplaner Natur og Fritid

UNESCO giver Geopark Vestjylland to år til at blive klar

UNESCO's Globale Geopark Råd har vurderet Geopark Vestjyllands ansøgning og kommer med anbefalinger til indsatser, der skal gennemføres i de kommende to år, før geoparken kan få det eftertragtede stempel som UNESCO Global Geopark.

Læs mere…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
keyboard_arrow_up