Badesikkerheden får et løft i den nye badesæson

8. juni 2023

Turisme Fritid Natur

Kommunen har indkøbt nyt redningsudstyr, som kan bruges af badegæster. Derfor står der nu 10 LifeBoards på vores strande ved Vestkysten.

Rød LifeBoard placeret på strand

Sommeren og dermed en ny badesæson er over os. For at give et ekstra løft til badesikkerheden har Holstebro Kommune i år indkøbt nyt redningsudstyr til vores fantastiske badestrande ved Vestkysten.

Fra Thorsminde nord til Gaffelbjerg Strand står der nu i alt 10 LifeBoards, efter at vi sidste år med gode erfaringer afprøvede konceptet. De nye boards erstatter de gamle redningsposter ved strandene. 

Et LifeBoard er et surfboardlignende design – et lille, rødt board – som badegæster nemt og hurtigt kan svømme ud med. Det er intuitivt at bruge, og du skal ikke være professionel livredder for at anvende LifeBoard. Husk, at det anbefales at alarmere 1-1-2, før man begiver sig ud i et redningsforsøg.

Du kan se, hvordan du bruger LifeBoard i videoen her

Se de helt præcise placeringer her på kortet

Senere på sommeren bliver der afholdt en event – Vandsikkerdag – på stranden ved Thorsminde, hvor firmaet bag Lifeboard blandt andet vil vise, hvordan det nye redningsudstyr fungerer. Nærmere info følger senere.  

Du kan læse mere om LifeBoard her: https://lifeboard.nu/

 

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X