Afdelingsleder til Mejrup Skole

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst
Mejrup Skole søger en afdelingsleder til vores fantastiske mellemtrin

På Mejrup Skole søger vi en afdelingsleder på fuld tid til vores mellemtrin med start 1. april 2022 eller snarest derefter.

Mejrup Skole er en PALS skole med et klart fokus på både elevernes faglige og sociale trivsel, og vi arbejder meget med overgangene fra indskoling til mellemtrin og fra mellemtrin til overbygning.
På Mejrup Skole har vi i alt 715 dejlige børn og 75 gode kolleger.
På mellemtrinnet bliver du nærmeste leder for 285 børn fra 4. til 7. kl. og 19 dygtige og super engagerede medarbejdere, der glæder sig til et tæt samarbejde med dig som afdelingsleder.

Dine vigtigste opgaver bliver den pædagogisk ledelse og personaleledelse på vores mellemtrin, men der vil også være forskellige andre ledelsesopgaver på tværs af skolen. Det kan f.eks. være omkring skolens ressourcecenter, AULA, vikardækning, skolebestyrelsen mm. Fordelingen af øvrige ledelsesopgaver aftaler vi konkret i ledelsesteamet efter opstart, så alles interesser og kompetencer bringes bedst muligt i spil.

Vi forventer, at du er både synlig og tydelig i afdelingens dagligdag, og at du leder dine medarbejdere med varme og humor på en anerkendende måde.

Du har sandsynligvis allerede ledelseserfaring fra en lignende stilling. Du kan også være på vej til dit første lederjob i Folkeskolen. Vigtigst er det, at du har stor lyst til ledelse i Folkeskolen. Vi ser gerne, at du allerede har en ledelsesuddannelse på diplomniveau eller tilsvarende. Hvis ikke forventer vi, at du snart går i gang med det.

Hvis du har spørgsmål,

er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Tom Pedersen på mobil 20 61 37 78. Du er også velkommen til at besøge os.

Stillingen søges elektronisk via Holstebro Kommunes hjemmeside.

Ansøgningsfrist

Mandag 31 januar kl. 12.00.
Første samtalerunde afholdes torsdag 3. februar. Derefter indkaldes de ansøgere, der går videre i processen til profiltest, og anden samtalerunde forventes afholdt torsdag 10. februar

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst.

 

Deadline for ansøgning

31. januar 2022 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up