Pædagog til Mejrup Skole

Pædagog til Mejrup Skole

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst

Er du Mejrup Skoles nye pædagog?


Med tiltrædelse pr. 1. august 2024 søger Mejrup Skole en dygtig og engageret pædagog til en fast stilling i SFOen på 30-32 timer/uge.

Du kommer til at indgå i et fantastisk team med 14 pædagoger samt studerende og medhjælpere. Du skal være kontaktpædagog for en 3. klasse, du vil få timer i skoledelen og indgå i et kerneteam med lærerne omkring klassen. I SFOen tilbyder vi hver dag børnene kreative aktiviteter, bevægelse, lege samt aktiviteter udenfor. Arbejdstiden ligger mellem kl. 06.25 og kl. 17.00 (fredag kl. 16.00)

Vi lægger vægt på, at du har blik for elevernes sociale trivsel og udvikling.  Hverdagen på Mejrup Skole er præget af et højt fagligt niveau, hvor vi arbejder med glæde, stolthed, udsyn, dynamik, samarbejde og ikke mindst godt humør. Du har pædagogisk erfaring og brænder for arbejdet med børnenes læring og fællesskaber. Du har blik for, det enkelte barn men også børnegruppen som helhed.

Mejrup Skole er en fuldt udbygget folkeskole med undervisning fra 0.-9. kl. samt en SFO. Vi underviser dagligt ca. 720 elever og SFOen har ca. 290 indmeldte børn. Skolen har 75 dygtige og engagerede medarbejdere og er placeret i et dynamisk udviklingsområde og har et godt lokalt sammenhold.

Mejrup Skole er en PALS-skole. Alle medarbejdere er positivt involverede i dette og er glade for den fælles tilgang, det giver til arbejdet med børnene. Som medarbejder ved Mejrup Skole bliver du oplært i PALS, og vi forventer naturligvis, at du går aktivt ind i arbejdet med PALS.

Du er meget velkommen til at kontakte indskolingsleder Maibrit Mølsted Andersen på mobil 60 43 73 09, hvis du har brug for yderligere oplysninger.

Læs mere om Mejrup Skole på www.mejrupskole.dk

Frist

Du kan søge stillingen elektronisk via linket 'Søg stillingen'.
Vi skal have din ansøgning senest torsdag den 23. maj 2024 kl. 12.00.
Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 23.

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Deadline for ansøgning

23. maj 2024 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med knap 59.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up