Lærer til fast ansættelse på Ulfborg Skole

Lærer til fast ansættelse på Ulfborg Skole

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst

Kom og vær en del af vores skole!


Ulfborg Skole søger en lærer til fast ansættelse 1. august 2024.
Stillingen er på 80-100% efter aftale.

Vi leder efter den helt rigtige lærer, der har kvalifikationer til og mod på at varetage bla. undervisning i Håndværk og Design på mellemtrinnet og i udskolingen (valgfag).

Der vil være mulighed for fleksibilitet i forhold til yderligere fag og for at have indflydelse på skemaets indhold fremadrettet.

Vi søger helt generelt en engageret, udviklingsorienteret, robust og dygtig lærer, der sammen med skolens øvrige medarbejdere vil samarbejde om den fortsatte pædagogiske udvikling af Ulfborg Skole og som vil være aktivt deltagende i arbejdet for at skabe bredere børnefællesskaber på skolen.

Det vil foruden Håndværk og Design være en fordel med linjefag og/eller undervisnings-kompetencer i følgende fag

  • Fysik
  • Musik
  • Naturfag i udskolingen generelt
  • Tysk
  • Andre fag kan også have interesse
  • Er du AKT-vejleder-uddannet er det bestemt heller ikke en ulempe

Ulfborg Skole har i alt ca. 300 elever. Skolen er afdelingsopdelt i 0.- 6. klasse (Grundskolen) og 7. - 9. klasse (Udskolingen) og har desuden en SFO. Derudover er der på skolen en erhvervsklasse og seks styrkeklasser (tidligere specialklasser) med elever fra 0.-9. klasse. Der er generelt et rigtig godt og forpligtende samarbejde på skolen, hvor lærerne og pædagogerne er organiseret i selvstyrende teams.

Frist

Søg stillingen senest fredag den 24. maj kl. 12.00.
Vi afholder samtaler tirsdag den 28. maj fra kl. 16.15.

Du er meget velkommen til at ringe og høre mere og evt. kigge forbi og se skolen, hvis det lyder som noget for dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Yderligere oplysninger

kan fås ved henvendelse tilSe også vores facebookside og Ulfborg skoles hjemmeside 

Deadline for ansøgning

24. maj 2024 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med knap 59.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up