Gi’ det videre: Indsamling i idrætshaller

12. marts 2024

Børn Familie Fritid

Put dit brugte sports- og fritidstøj, udstyr og sko i indsamlingsspandene med mærket ”Tænk GRØNT Sammen”. Tøj og udstyr får nyt liv til en bazar på Idrætscenter Vest.

Du finder indsamlingsspandene i de lokale idrætshaller - og på Holstebro Bibliotek

Er ungerne ved at vokse ud af sportstøjet? Er det tid til at rydde op i familiens garderobe? Skal dit fritids- og træningsudstyr komme andre til gode?

Så gi’ det videre. 

Put det i genbrugsspanden på et af de 15 indsamlingssteder i uge 9-12, som bl.a. er i idrætshaller og på biblioteket. Se hvor du finder indsamlingsspandene 

Tøj og udstyr får nyt liv til en gratis ”Grøn Bazar”, 20. april i Idrætscenter Vest. Dit bidrag kommer på den måde til at gøre gavn hos andre, fx familier der står og mangler tøj og udstyr til et aktivt fritidsliv. Og så er genbrug også en gevinst for miljøet.

Som tak for at give tøjet en ekstra runde på grønsværen eller i hallen, kan du få lokale håndbold- og fodboldoplevelser. Se hvordan, når du fylder i indsamlingsspanden.  

Stor sponsor-opbakning til indsamlingen

”Tænk GRØNT Sammen” er et initiativ som Jyske Bank, Holstebro Kommune og en lang velvillige række sponsorer står bag. Bl.a. Nomi4s, Vognmand Brogaard, Wiums Renseri og Mødrehjælpens lokalforening i Holstebro. Der er nemlig mange opgaver forbundet med indsamlingen. Lige fra lån af containere og transport til sortering og vask.

Jyske Bank og Holstebro Kommune er rigtig glade for, at så mange sponsorer bidrager til indsamlingen. Også tak til de idrætsklubber, som sætter præmier på højkant og til foreningerne, der spreder budskabet.

Læs mere om Tænk GRØNT Sammen 
 

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X