Ny leder af Børnehusene Ellebæk

31. januar 2024

Børn Familie

Lenette Holzendorff Pedersen er pr. 1. marts ansat som ny leder af Børnehusene Ellebæk. Hun er en erfaren institutionsleder, som vender "hjem" for at stå i spidsen for et af Holstebro Kommunes største dagtilbud.

Lenette Holzendorff Pedersen er ny leder af Børnehusene Ellebæk.

Børn og voksne i Børnehusene Ellebæk kan 1. marts byde velkommen til Lenette Holzendorff Pedersen som ny leder. 

Lenette Holzendorff Pedersen er både uddannet kontorassistent og pædagog, og så har hun en diplomuddannelse i ledelse. Hun har tidligere været ansat i Holstebro Kommune som bl.a. souschef i Æblehaven og institutionsleder i både Vemb Børnehave og Krøyerhaven. 

Cv'et omfatter også stillinger som områdeleder for en række børnehuse i Tønder Kommune og senest institutionsleder i BørneOasen Lind i Herning Kommune. Det er dermed en erfaren leder, som vender "hjem" for at stå i spidsen for et af Holstebro Kommunes største dagtilbud fordelt på tre matrikler. 

Børnehusene Ellebæk består nemlig af Ellehøj Børnehave og Vuggestue, Måbjerghus Børnehave og Wagnerhus. Der er både børnehave, integrerede institutioner, specialgruppe og asylbørnehave.

- Med ansættelsen af Lenette får vi en fagligt stærk og erfaren leder med stor erfaring i ledelse af ledere. Dermed har hun rigtigt gode forudsætninger for at fortsætte og styrke det gode arbejde med at skabe sammenhæng og en rød tråd i den pædagogiske linje i institutionen som helhed - med respekt for lokale forskelle i de enkelte huse. Jeg er derfor rigtigt glad for at kunne byde Lenette velkommen tilbage til Holstebro Kommune, siger familie- og dagtilbudschef Marianne Rasmussen Rahbek.

Mod og lyst til at møde livet

Den nye leder glæder sig til de nye udfordringer og til at indgå i et tæt samarbejde omkring børnene med ansatte og forældre.

- Jeg ser frem til at vende tilbage til Holstebro Kommune og til at blive en del af fællesskabet i Børnehusene Ellebæk. Det betyder meget for mig at være med til at fremme børnenes trivsel og udvikling gennem faglige og trygge læringsmiljøer, hvor alle børn får mulighed for at opleve sig værdifulde for fællesskabet og for at få styrket deres sociale udvikling. På den måde får de mod og lyst til at møde det liv, der venter forude, siger Lenette Holzendorff Pedersen.

Privat bor hun i Holstebro, er gift med Frank og har en voksen søn. Fritiden går bl.a. med spinning og strikketøj. 

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X