Karsten E. Olesen runder et skarpt hjørne

11. januar 2024

Politik

Byrådsmedlem for Det Konservative Folkeparti, Karsten Elmholdt Olesen fra Sevel, fylder 50 år den 15. januar 2024.

Billedtekst: Karsten E. Olesen er født og opvokset i Vorgod og bor i dag på en landejendom på Strøkærvej i Sevel. (Fotograf: Ole Mortensen)

Den runde fødselar har været medlem af Holstebro Byråd siden 2022. Han er medlem af Natur-, Miljø- og Klimaudvalget og Erhvervs- og Turismeudvalget.

Det er Karstens erfaring, at opgaverne i de to udvalg supplerer hinanden godt - og er med hans indgangsvinkel til det politiske arbejde i virkeligheden "to sider af samme sag".

Karsten Elmholdt Olesen er uddannet som folkeskolelærer på henholdsvis Nr. Nissum Seminarium og Skovlunde Dag- og Aftenseminarium i København. Han har arbejdet som lærer på Vinderup Skole i 13 år.

Karsten er gift med Anne, der er dyrlæge. Parret, som har fire børn, bor på en landejendom i et naturskønt område i Sevel. Her nyder de samværet i det aktive lokalsamfund og bruger også mange timer med fritidslandbrugets dyr, som omfatter lidt kvæg, et par heste, en hund og to katte.

Ud over politisk organisationsarbejde og pasning af ejendommens dyr er der også tid til at spille fodbold, bordtennis og badminton i Sevel.

At det geografiske udgangspunkt på mange måder spiller en stor rolle i, hvordan man agerer som kommunalpolitiker, er Karsten helt bevidst om. Men han betragter også sig selv som en holdspiller, der arbejder for hele kommunens ve og vel.

Se et længere portræt af Karsten E. Olesen

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X