Nu fyres der igen op under Kedlen på Sygehusgrunden

15. september 2023

Kultur Byudvikling

Med musik for fuld udblæsning genåbnes den tidligere kedelbygning på Sygehusgrunden i Holstebro den 22. september 2023 med kabaretten Babel Babel Babel.

Kedelbygningen på sygehusgrunden klargøres til genåbning. Foto: Amanda Appel

Arrangementet er et samarbejde mellem Sygehusgrunden P/S, Holstebro Udvikling P/S og Nordisk Teaterlaboratorium. Tanken er at afprøve et nyt venue på Sygehusgrunden, som kan være med til at udvikle og afprøve en kedelbygning som rum for kulturelle begivenheder.

Kedlen vil forhåbentlig boble og koge i fremtiden med noget, der er lettere end vand – en atmosfære af kunstneriske og spektakulære events, som vil bane vejen for endnu flere kulturelle begivenheder på Sygehusgrunden i fremtiden.

Med kabaretten bliver Nordisk Teaterlaboratorium de første til at afprøve Kedlens muligheder. Der vil være flere kunstneriske afprøvninger i takt med, at bygningen transformeres til en kunstnerisk trykkoger på Sygehusgrunden. Det hele kulminerer under Holstebro Festuge i 2024 under overskriften: Drømme om Fremtiden.

Babel Babel Babel tager os med på en rejse med både bid, latter og eftertanke. Kabareten starter kl. 20:00 og indeholder 2 sæt og en pause. Kabareten er gratis, men tilmelding nødvendig – tilmelding og mere info på www.holstebroudvikling.dk

Ved tilmelding er der mulighed for at tilkøbe en let tapasanretning fra Munken, og på aftenen har du mulighed for at kunne købe forfriskninger i form af øl, sodavand eller vin.

Hvornår: 22. september kl. 20. Dørene åbnes kl. 19.00
Hvor: Sygehusgrunden, Lægårdvej 10 7500 Holstebro
Billetter: www.holstebroudvikling.dk

Om forestillingen

Med Babel Babel Babel bliver man taget med på en musikalsk rejse gennem kærlighedens vanskelige væsen, livets almindeligheder, krigen, nationalismen og frihedstrangen.

Kabareten er en musikalsk fortælling om englen Babylon, der i en babylonisk blanding af sprog forsøger at hitte rede på menneskenes verden. 

Det er en grotesk kabaret med humor, ironi og lidenskab. Vi møder en falden engel, en forrykt, der taler med sig selv, himlen og publikum, og langsomt drages man stadig dybere ind i kærlighedens og livets afkroge, med både lethed og alvor.

Kabareten er bygget op omkring musik og sange fra 30’erne og 40’erne af blandt andre P.H., Edith Piaf, Brecht, Balz, Weil og Holländer m.m.

Babel Babel Babel er en opsætning af Nattens Babylon i en ny bearbejdning med akkompagnatør Martin Damgaard. Søs Banke turnede fra 2004 til 2014 med Nattens Babylon sammen med musikerne Torben Lassen og Nikolai Seidelin under navnet ”Babylon Trio”. Den daværende kabaret forestilling var en udløber af kabareten Liebe ist Kein Geheimniss som blev til i et samarbejde mellem Søs Banke og Zimmer Theater i Tübingen i Sydtyskland i 2002, hvor den blev spillet første gang med en anden musikalsk besætning. 

Medvirkende:
Søs Banke: Skuespiller og sanger 
Martin Damgaard: Klaver
Varighed: 2 x 25 min. 

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X