En historie vokser frem, når Rasmus tegner til live musik

9. februar 2024

Kultur

På Strandingsmuseum St. George bliver vinterferien skudt i gang med en gratis tegnekoncert med den kendte børnebogsillustrator Rasmus Bregnhøi. To dygtige musikere spiller, mens en historie vokser frem på Rasmus’ lærred. Tegnekoncerten er det første af en række events, som Strandingsmuseet laver i forbindelse med den nye kunst- og særudstilling, Draget mod dybet.

Thomas Agergaard , Rasmus Bregnhøi og Simon Toldam er klar til skyde vinterferien i gang med tegnekoncert på Strandingsmuseum St. George.

Dyk ned i oceanerne når streger, penselstrøg og musik smelter sammen til en tegnekoncert på Strandingsmuseum St. George i Thorsminde.

I en times tid kan små og store fordybe sig i kunst og musik og opleve en historie vokse frem på lærredet, når børnebogsillustrator og maler, Rasmus Bregnhøi, tegner live foran publikum, mens Thomas Agergaard spiller saxofon, og Simon Toldam spiller klaver.

Eventyrlige aftenener

Tegnekoncerten er første af en række events, som Strandingsmuseum St. George holder i forbindelse med den nye særudstilling, Draget mod dybet. Udstillingen blander kunst, natur og kulturhistorie på en helt ny måde.

Marinarkæologiske genstande og naturhistoriske præparater fortæller om 1800-tallets vragdykkere og udforskningen af den undersøiske verden, mens fire kunstnere formidler deres syn på den undersøiske verden og havet med videokunst, interaktive skulpturer, glasprint og grafiske tryk.

Resten af året bliver der koblet flere events på særudstillingen. En række eventyrlige aftener på Strandingsmuseet kommer til at byde på:

 • 16.03.24 kl. 17.00-19.00:
  ’Draget mod Dybet – om 1800-tallets fascination af den undersøiske verden’, med museumsinspektør Christopher Jacob Ries, Strandingsmuseum St George.
 • 04.05.24 kl. 17.00-19.00:
  ’Om vand og liv – på Jorden, i Solsystemet og i Universet’, med Uffe Graae Jørgensen, professor i astrofysiker, Niels Bohr Instituttet.
 • 13.07.24 kl. 17.00-19.00:
  ’Fra stiletter til svømmefødder’, med Cecilia Vanman, dykker, marinbiolog og eventyrer.
 • 21.09.24 kl. 17.00-19.00:
  ’Urhavet – om livet i Jordens tidlige oceaner’, med Jan Audun Rasmussen, palæontolog, Molermuseet Mors.
Fakta om tegnekoncerten 10.02.24
Tegnekoncerten finder sted i museets ankomstområde ved siden af museumsbutikken fra kl. 14.00-15.00 (ca.).

Pladserne vil være en blanding af gulv-, sidde- og ståpladser, som fordeles efter først til mølle.

Tegnekoncerten er gratis for alle.

Hvis gæsterne vil besøge museet og udstillingerne før eller efter tegnekoncerten, koster det 95 kr. per voksen. Børn og unge under 18 år kommer gratis ind i følgeskab med en voksen.

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X