Masser af aktiviteter på Slagteriet i foråret

7. februar 2024

Kultur Fritid

Så er Slagteriets program for foråret 2024 på gaden!

Programmet for foråret på Slagteriet er nu klar med mange gode oplevelser i jubilæumsåret. (Foto: Slagteriet)

På Slagteriet glæder vi os meget til at tage del i Holstebros Byjubilæum med en lang række spændende aktiviteter. Vi har som sædvanlig store events på programmet som Holstebro Streetfood Festival til sommer, men allerede her i foråret er der koncerter, workshops, fællesspisninger og festlige events som dragbingo.

Som noget særligt nyt i år, er det især værd at nævne værkstedsprogrammet, der er større end nogensinde. Takket være støtten fra Statens Kunstfond, kan vi i år udvikle det, bl.a. i form af en række residencies, hvor forskellige kunstnere under deres ophold har atelier og adgang til Slagteriets værksteder, samt afholder en offentlig aktivitet som en udstilling, workshop, forestilling eller lignende. Derudover er der åbent værksted hver onsdag, hvor alle kan komme med deres projekt, få hjælp og sparring, samt blive en del af et fællesskab med andre håndværkere.

Ud over arrangementerne i kalenderen, er der hver uge masser af faste aktiviteter i de frivillige fællesskaber og foreninger. Du kan gå til kamptræning med vikinger, skate i skatehallen, klatre i klatrehallen, passe din egen byhave i fællesskab med de andre i Slagteriets byhaver, eller komme med i et af de mange fællesskaber, der jævnligt mødes og laver aktiviteter.

For bare at nævne lidt. Og der er meget mere på vej. I løbet af foråret åbner vores nye café lige midt på Slagtertorvet, så der kommer endnu mere liv på daglig basis på Slagteriet. Foruden alle de aktiviteter, der er på tapetet, og som vi annoncerer løbende.

Klik her for at se hvad der sker på Slagteriet i foråret

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X