Musikalsk gave til Holstebro

9. februar 2024

Kultur

Holstebro Musikskole tilbyder billetter med fri entré til koncerten med Blood Sweat Drum + Bass den 25. februar 2024 kl. 19 på Holstebro Musikskole.

Koncert med orkestret Blood, Sweat, Drum + Bass i Orkestersalen på Holstebro Musikskole den 25. februar 2024.

Som en del af Vinterjazz under Copenhagen Jazz Festival tilbyder Holstebro Musikskole billetter med fri entré til koncert med Blood Sweat Drum + Bass d. 25. februar kl. 19 på Holstebro Musikskole, Bisgårdmark 16. Koncerten er en musikalsk gave til byen i anledningen af Holstebro Byjubilæum.

- Vi har spillet i Holstebro mange gange efterhånden - første gang var for 20 år siden. Det fantastiske ved Holstebro er at vi har et tæt samarbejde med musikskolen og faciliteterne er fremragende. Jeg har selv gået på Holstebro Musikskole, da jeg var barn, fortæller Jens Christian ‘Chappe’ Jensen fra Blood, Sweat, Drum + Bass.

Visionen med orkestret Blood, Sweat, Drum + Bass er at være et musikalsk laboratorium, der afsøger nye muligheder indenfor musikken. ”Vi har lavet flere projekter med musik fra andre dele af verden, fx fra Indien og Mellemøsten. Vi har spillet alt fra hiphop til klassisk og elektronisk,” fortæller Chappe.

- Til koncerten d. 25. 2. skal vi spille en blanding af jazz, klassisk og elektronisk musik. På scenen står 26 dygtige musikere, som er blandt landets bedste. Vi skal spille musik af Per Carsten Nielsen, en fantastisk komponist, som har skrevet en del spændende musik for DR’s Underholdningsorkestret, fortæller Chappe.

Koncerten bliver en visuel og auditiv fest med mange forskellige klangfarver og en stærk rytmegruppe, der vil bringe liv til musikken. Publikum kan forvente at opleve melodisk og malerisk musik og en energifyldt optræden.

OM BLOOD, SWEAT, DRUM + BASS

Blood Sweat Drum + Bass er et spændende og alsidigt orkester, der i sin grundform er 26 musikere. Dertil kommer et ekstra lag med solister fra klassiske og rytmiske verden.

Vinterjazz 2024 præsenterer Danmarks ubetinget største, mest eksperimenterende og ikke mindst mest legesyge rytmiske ensemble - Blood Sweat Drum + Bass. Orkestret er til denne koncert udvidet med MIRA strygekvartet sammensat af violinist Signe Madsen og solisterne Henrik Brendstrup (cello), Turid Guldin (vokal) og Søren Lyngsø (electronica). Al musik vil være bearbejdet arrangeret specielt til denne lejlighed af Jens Christian Chappe Jensen i tæt samarbejde med Palle Mikkelborg. Man kommer og så til høre nye værker og uddrag fra BSD+B’s seneste anmelderroste udgivelse ”Suite til Vesterhavet.”

Koncerten arrangeres af Jazzselskabet i Aarhus og Det Jyske Musikkonservatorium.

Blood Sweat Drum + Bass er støttet af: Statens Kunstfond, Aarhus Kommune, Jazz Danmark, KODA, Dansk Kapelmesterforening og Per Carsten-gruppen.

Line up:

  • Blood Sweat Drum + Bass
  • Henrik Brendstrup (cello)
  • Signe Madsen og MIRA Strygekvartet
  • Turid Guldin (vocal)
  • Søren Lyngsø (electronica)
Læs mere om koncerten her:
https://jazz.dk/vinterjazz-2024/koncerter/530/

Dato og tidspunkt for koncerten:
Søndag d. 25. 2. 2024 kl. 19.00, Orkestersalen, Holstebro Musikskole, Bisgårdmark 16, 7500 Holstebro

Klik her for at reservere billetter med fri entré

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X